Foto Corner & Aranjamente de inchiriat

un colt special amenajat in care tu si invitatii tai
veti imortaliza momente unice.

Realizam photo corner si inchiriem aranjamente florale pentru orice tip de eveniment si va oferim posibilitatea de a le personaliza conform cerintelor dumneavoastra, pentru a se plia tematicii petrecerii pe care o organizati.

Organizare Evenimente

Urmeaza sa organizezi nunta, botez sau un eveniment corporate? Contacteaza-ne! »

Decorul este esential

Pentru ca stim cat de important este pentru dumneavoastra ca totul sa iasa perfect, serviciile noastre de inchiriere photo corner sunt create pentru a se potrivi stilului nuntii, botezului sau petrecerii pe care o organizati. Decorul este o parte componenta esentiala evenimentului si tocmai de aceea, photo corner-ul ales trebuie sa se potriveasca alaturi de celelalte elemente decorative din sala, sau din exteriorul acesteia. Va asiguram decorul pentru fotografii de neuitat, servicii de personalizare si livrarea acestuia in locatia ceruta.

Aveti posibilitatea de a alege unde sa montati panoul in functie de spatiu si anotimp pentru a face fotografii superbe alaturi de invitati. Fie ca alegeti sa decorati gradina, ori sa ii intampinati de la intrare cu un panou care sa va reflecte personalitatea, veti avea parte doar de reactii pozitive.

Scroll Up
Incepe conversatie
1
Vrei mai multe informatii?
Buna! Sunt Andreea Collins. Cu ce iti pot fi de folos?